Nederlands   Nederlands   Nederlands  
Laatste nieuws

NOV 2013 - MBO, HBO- en WO- geschoolde mensen zoeken en vinden via SWI een stageplaats en/of een baan. Lees meer.

NOV 2013 - SWI is bezig met het inrichten van een compleet nieuw vakgebied, composiet. Lees meer.

NOV 2013 - SWI en WERKEN.FM! Lees meer.

April 2013 - Stichting Werk Incubator en Start Foundation leiden Nuggers op als Gas-Waterfitter. Lees meer.

3 AUG - Meeting Prime X Design, SnelleKoppen en SWI. Lees meer.

MEI - Artikel en interview in 'De Kennissenclub'. Lees meer.

9 MEI - Case: Nieuwe dagopvang voor honden. Lees meer.

DECEMBER 2011 - Publicatie in Rijnmond Business #10 (pag. 33).
Lees het artikel > (opent in nieuw venster)

 

Bedrijfsleven

U kent Stichting Werk Incubator als partij die ervoor zorgt dat mensen kiezen voor een vak dat bij hen past. Een vak dat aansluit op uw vraag en waarde heeft op de arbeidsmarkt. Voor de toekomst van Nederland, maar ook voor die van uw bedrijf is dat van groot belang. U wilt immers ook in de toekomst kunnen beschikken over het beste personeel! Als bedrijf wilt u beschikken over vakpersoneel. Leidt u mensen op in een technisch vak, dan wilt u dat alles daaromheen goed geregeld is. Om daarin een oplossing te bieden, zijn wij een strategische samenwerking aangegaan met de Humares dochters Maintec, NOVA Engineering en Oceanwide.

Waarom Stichting Werk Incubator?

Het bedrijfsleven is al jaren weg getrokken uit stedelijke gebieden en is voor jongeren niet meer zichtbaar. Bedrijven zijn verplaatst naar bedrijfsterreinen buiten de steden en dorpen. Jongeren komen niet meer in contact met beroepsgroepen en hebben geen idee wat het werk inhoudt. Hierdoor is er geen goede aansluiting van vraag en aanbod op werkgebied, wat resulteert in beroepsgroepen waar een groot tekort is aan medewerkers. Stichting Werk incubator laat leerlingen in een vroeg stadium kennis maken met verschillende beroepsgroepen, door jongeren actief en langdurig te koppelen aan het bedrijfsleven. Op deze manier creëren bedrijven hun eigen potentiële werknemers, Dat zijn geïnspireerde jongeren met een doel voor ogen en motivatie voor het vak. Ook HBO en universiteit studenten proberen via SWI een stage plaats en / of een baan te vinden.

Werk Incubator 2.0

Stichting Werk Incubator heeft een groot netwerk van vakmensen voor u beschikbaar. Wij kunnen u het volgende bieden:

SWI heeft door zijn bekendheid een grote aantrekkingskracht op werkzoekenden in allerlei vakgebieden, waaronder elektromonteurs, lassers en verschillende offshore functies op diverse niveaus. Maar ook ICT, zorg en logistiek personeel probeert via ons aan een baan te komen. SWI is bezig met het inrichten van een compleet nieuw vakgebied, composiet. Op Gate2 Aerospace & Maintenance in Rijen geeft SWI binnenkort composieten cursus in de reparatie van rotorbladen van Chinook en Apache helikopter aan personeel van Boeing. De kennis van composieten gebruiken wij voor het oprichten wij een opleidingscentrum waar wij MBO 4 studenten als specialisatie het werken met en het inspecteren en repareren van composieten constructies gaan leren voor de bouw en onderhoud, infratechniek en automotive.

SWI en WERKEN.FM!

Een splinternieuwe samenwerking met het meest populaire online radiostation! We lanceren een nieuw product: Airtime voor technische bedrijven. SWI en WERKEN.FM gaan bedrijven een uur lang in de spotlights zetten. SWI gaat in het netwerk hiermee actief aan de slag. Werken.fm, lanceert in samenwerking met ons het programma Werken in de techniek. Waarin organisaties de mogelijkheid krijgen zich te profileren op het gebied van visie, missie en uiteraard werkgeverschap. Wij helpen u graag met het vinden (en maken) van ervaren personeel of stagiaires!

Wij helpen u graag met het vinden (en maken) van ervaren personeel of stagiaires!

Voor vragen, opmerkingen, uitdagingen of een persoonlijke kennismaking zijn wij altijd bereikbaar.

 

 
 
Stichting Werk Incubator op Twitter twitter.com
Stichting Werk Incubator op LinkedIn linkedin.nl
Stichting Werk Incubator op Facebook facebook

Stichting Werk Incubator
Wisselspoor 71
2908 AD  Capelle aan den IJssel

Home
De mens
Bedrijfsleven

Samenwerking
Bestuur
Int. Business Groep
Contact

 (c) Stichting Werk Incubator - realisatie: SnelleKoppen Vormgeving